maanantai 24. kesäkuuta 2013

Juhannus, ystäviä ja Ylöjärvi


Juhannus vietettiin tänänkin vuonna Ylöjärvellä. En ole yhtäkään juhannusta viettänyt kaupungissa, enkä varmaan edes osaisi. Ennen juhannukset kuluivat meidän mökillä, nyt viimeiset kolme vuotta juhannuksen vietto on siirtynyt Jukan perheen ja ystävien luokse.

Torstaina Erin ja Jerry lähtivät viettämään isä-viikonloppua ja Eetu tahtoi mummille leikkimään pihan poikien kanssa ja mummin kanssa rannalle. Perjantaina pakattiin rattaat, vaihtovaatteet, pojat (Jukan veli kavereineen), Sofia ja muut autoon ja hurautettiin Tottijärvelle ja Nokialle tiputtamaan pojat kyydistä. Sitten auton nokka kohti Ylöjärven Takamaata.
Kun päästiin perille, suurin osa oli jo paikalla. Jukka tyhjensi auton ja mä menin Sofian kanssa moikkaamaan kaikkia. Jonkin ajan päästä saatiin loputkin paikalle. Paikalla oli taas ryhmä rämä.

Juhannus meni rauhallisesti karaoken, saunomisen, tikan heiton, grillailun ja hyvän seuran merkeissä. Uskaltauduin itsekin laulamaan yhden laulun Jukan pakottamana (jännitän mikrofoniin laulamista). Jossain vaiheessa pojat päättivät kokeilla kuinka hyvin jofa kestää. Lopputulos: Jofa 1 - laudanpätkä 0.
Keräsin mä seitsemän kukkaakin tyynyn alle, mutten muista näkyikö tulevia sulhoja kun Sofia vietti öisin omia juhannus juhliaan, ilmeisesti hampaita tulossa.
Kuului viikonloppuun myös hieman kyyneliä pienen riidan muodossa, mutta asia saatiin pian selvitettyä.

Juhannuskokkoa jäin kaipaamaan mutta ilmeisesti jonkin näköinen "kokko'' tai nuotio oli pihalla ollut sen jälkeen kun me oltiin menty Sofian kanssa nukkumaan. Nurmikossa meinaan oli nokinen läntti.
Ja kuulemma pihalla oli myös kirmailtu alasti.
Hauskaa oli taas, kuten aina tuossa seurassa. Aivan mahtavaa porukkaa. Vielä kun pääsisin mun ujoudesta ja hiljaisuudesta eroon niin olisi helpompi jutella kaikkien kanssa. Kyllähän nyt jo tulen kaikkien kanssa toimeen hyvin, mutta välillä olen hieman ulkopuolinen ja vain kuuntelen kun muut keskustelevat.

Tuli viikonloppuna nähtyä "kummityttöäkin" ja Sofia pääsi tutustumaan 3kk nuorempaan kaveriinsa. Kovin tytöt toisiaan katselivat ja välillä oltiin käsi kädessäkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti