tiistai 23. lokakuuta 2012

Nyyh, mun vauvat on jo isoja

Sunnuntai-iltana annoin itselleni luvan rentoutua kunnolla. Illalla pistin villasukat jalkaan ja nappasin viltin viereen sohvalle. Tein itselleni ison kulhollisen nuudeleita (ollut niihin himo tässä muutaman viikon), keitin teetä, pilkoin hieman suklaata, kulhoon otin jotain pantterinameja joita Jukka oli tuonut ja laitoin kynttilät palamaan. Ja eikun sohvalle nauttimaan ja katsomaan elokuvaa. Nautin olostani kun lapsetkin nukku hyvin.
Anteeksi kuvanlaatu.


Meillä Erin on vasta vähän aikaa nukahtanut itse sänkyyn, harjoittelua on hieman haitannut se, että lapset nukkuu kaikki samassa sängyssä (kerrossängyssä missä alhaalla 2 paikkaa ja ylhäällä 1). Nyt kuitenkin suostuu jo nukahtamaan ihan itse, vaikka illalla onkin joka kerta sama rumba; "minulla pissahätä", joka kerta vaikka just ennen sänkyyn menoa oltais käyty vessassa. Noh, pääasia kuitenkin, että neiti käy pikaisesti aina vessassa ja hipsii takaisin sänkyyn ja nukahtaa sinne. Ei enää nukuttamista (ennen seuraavan syntymää siis. haha).

Ja ne ketkä muistaa mun projektit, niin voin ylpeänä kertoa että meillä on sekä Erin että Jerry olleen KOKONAAN (!!) kuivia .heinäkuusta asti Nopeasti he sitten oppivat kun alkoi kiinnostaa. Jerryllä kun oli pitkään se, että pottailu ei kiinnostanut yhtään. Noh, kun se alkoi kiinnostaa niin n. viikko ja poju oli kokonaan kuiva. Eikä häntä pottailu alkanut kiinnostaa, oli sitä mieltä että on iso poika ja käy vaan pöntöllä. Ja kun Jerry oppi, alkoi Eriniäkin kiinnostaa enemmän ja pari viikkoa niin neiti oli kokonaan kuiva. Äiti on niin ylpeä <3.


Eilen oli harkat taas. Eetu on siirtynyt isompien ryhmään, Mineihin ja me Erinin ja Jerryn kanssa käydään yhä Kirpuissa. Kirppuja on nyt syksyn aikana jäänyt pois jonkun  verran ja eilenkin lapsia oli vain neljä (saa nähdä jääkö ryhmä näin pieneksi). Hieman harmittaa mutta elättelen toiveita että joku vielä innostuisi tulemaan. Ja jos ei vanhat palaa, niin saisimme uusia tanssijoita. Itsekin joudun jossain vaiheessa jäämään pois kun mahan kanssa tanssiminen käy vaikeaksi ja Jukka pääsee mun tilalle.
Eetusta on tullut tosi reipas kun aloitti mineissä; ei pelleile yhtään ja tosi hienosti tanssii. Tykkää olla uudessa ryhmässään kun on oman ikäisiä kavereita ja ohjaaja Noora on tosi mukava. Mun iso pieni poikani. Tää tanssiharrastus mun mielestä auttaa siihen kun Eetu aloittaa ensi vuonna eskarin.

Kuvat otettu puhelimella joten laatu on mitä on :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti