keskiviikko 22. helmikuuta 2012

The perfect date

Haaveilen, että pääsis taas kunnon treffeille, ihan vaikka vaan jonkun tyttökaverin kanssa, joten ajattelin kirjoittaa millaiset olis täydelliset treffit.

Eli ensinnäkin, saisin rauhassa laittautua kotona. Tärkeetä olis, että mulla itselläni on nätti olo. Laittaisin hiukset, meikkaisin, pukeutuisin johonkin nättiin asuun. En kuitenkaan laittautuisi liikaa, suht luonnollisesti, kuitenkin jotain hieman "juhlavampaa" kuin normaalisti.
Se, että mut haettaisi kotoa, on vaikeampaa kun asutaan Jukan kanssa samassa osoitteessa, mutta yleisesti ajateltuna olisi kiva jos näin kävisi ja mulle tuotaisiin yksi punainen, pitkävartinen ruusu. 

Mentäisi johonkin rauhalliseen paikkaan kahville. Juteltais pitkään kaikenlaisesta. Treffiseuran pitäisi olla sellainen, että jos tulee hiljainen hetki, se ei ole vaivaantunut ja olis hyvä, jos kyseinen henkilö sais mut nauramaan. Välillä vaan katseltaisiin toisiamme silmiin, pidettäisi kädestä kiinni, silitellään toisen käsiä. Ja se, kumpi on pyytänyt treffeille, tarjoaa kahvit.

Kahvin jälkeen lähdettäisiin johonkin  rauhalliseen paikkaan kävelylle, puistoon tai rannalle tms. Jos on kesä, käveltäis ilman kenkiä rantavedessä. Ja tietenkin, käveltäisi käsi kädessä, juteltais, voitaisiin vähän hullutella, suudeltaisiin.

Katseltais auringonlaskua sylikkäin.
Treffien jälkeen seuralainen saattaisi mut kotiin ja parasta olisi, jos tulisi viereen nukkumaan ja aamulla saisin herätä hänen kainalostaan.

Ja jos olisi kylpyamme, tälläinen olisi täydellinen lopetus treffeille:
kaikki kuvat: weheartit.com


EDIT. Päätin lisätä vielä, että jos treffit olisivat kesällä, voisi ennen tai jälkeen kävelyn hakea jäätelöt. Ja passikuva-automaatista voisi käydä ottamassa kivoja (pussaus)kuvia muistoksi. Tosin, en tiedä löytyykö näitä automaatteja enää mistään(?)
NÄMÄKIN KUVAT WEHEARTIT.COM

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti