tiistai 7. helmikuuta 2012

Life doesn't have to be perfect to be wonderful

Tänään ollut hyvä päivä.
Aamulla Jukka antoi mun nukkua pitkään. No, kiitos Eevan kirouksen, heräsin kuitenkin suht aikaisin. Tää on just se viikko kuukaudesta kun ärsyttää olla nainen.
Jukka puki lapset ja lähti pihalle, joten sain rauhassa nauttia aamupalan ja aamukahvin ♥ Luksusta.
Tän jälkeen mä kävin vaihtamassa vaatteet ja painuin pihalle myös. Puolitoista tuntia viihdyttiin ulkona ja käytiin kaupassa samalla hakemassa vähän maitoa ja leipää lisää.

Erin pieni nukahti pulkkaan, joten pääsikin päikkäreille heti kun tultiin sisään.
Aika pian Lana saapu meille ja Jukka lähti töihin. Höpistiin niitä näitä. Olisin Lanalle halunnut tarjota kakkua, mutta oli käynyt hammaslääkärissä poistattamassa viisauden hampaan joten...

Miikka saapu neljän aikoihin meille ja sainkin sitten syöttää pikkuvelejn täyteen ensin ruokaa ja sitten kakkua. Heh. Lana lähti aika pian, Miikka viipy meillä kahdeksaan asti seurana.

Lasten kanssa taiteiltiin myös.Pari pientä viivaa Erin ehti seinäänkin taiteilemaan kun katse vältti, mutta ei se mitään. Onneksi taikasienellä lähtee pois.
meidän yhteinen taideteos.

Eetun taideteos

Erinin lopputulos

Jerryn piirros, esittää kuulemma vanukasta

Tuollaisilla pienillä asioilla ollut iso vaikutus muhun tänään. Olo on ollut paljon parempi kuin pari viime päivää. Huomenna lähdetään aamusta taas kävelemään, jos tällä kertaa nappaisi muutaman kuvankin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti