maanantai 27. helmikuuta 2012

Edistystä!

Huh, mikä päivä. Koko päivän oon pystynyt olemaan ilman tupakkaa ja ilman rasvaa ja sokeria! Jes! Tiukkaa on kyllä tehnyt. Tai noh, ainoastaan tupakan kanssa. Kyllä se tästä. Eka päivä voitettu! Inhottavaa se, kun iskee tuskanhiki välillä. Kaipa keho yrittää puhdistautua kaikesta myrkystä mitä olen itseeni imenyt vuosien aikana. Koko päivän on hyllyllä kummitellut yksi tupakka ja pystyin olemaan polttamatta. Katkaisin sen jopa illalla. Hyvä minä! Päivä tosin tuntui paaaaaljon pidemmältä kun ei käynyt tupakalla. Ehkä huomenna kulutan aikaa siten, että menen kahvikupin kanssa hetkeksi pihalle, kuin tupakalle mutta ilman tupakkaa.

Sitten tää laihdutus -operaatio. Sain jopa Jukan syömään hieman terveellisemmin tänään. Tehtiin kanasalaattia niistä aineksista mitä kaapista löytyi, nams. Tosi harvoin ollaan mitään salaatteja tehty.

Jessicakin kävi tänään kahvilla. Jessica on siis se, joka on muuttamassa. Ja parhaimpia ystäviäni. Oli ihana nähdä pitkästä aikaa, mutta samalla haikeeta. Kuukausi enää, ja sitten Jessi muuttaa. Huomenna ehkä menen kurkkimaan löytyykö Jessin varastosta mitään, mitä haluaisin (Jessi lupas ilmoittaa jos ehtii tyhjentää sen) ja myöhemmin ensi kuussa penkojaisiin (ei ota kaikkia tavaroita ja vaatteita mukaan ja antaa ilmaiseksi). Ensi kuussa myös joku perjantai läksiäislounas ♥ . Nyt taas itku lähellä. En haluaisi Jessin muuttavan, mutta haluan että hän on onnellinen. Ehkä saisin itseäni niskasta kiinni ja kävisin Vantaalla/Helsingissä päin useammin.

Lapset nukkuvat ja mä rentoudun sohvalla kera lopun salaatin ja hömppäsarjojen. Mikään näky ei ole ihanempi kuin nukkuva lapsi ♥
En ennen lapsia ymmärtänyt, että voi rakastaa jotakuta näin paljon ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti