maanantai 2. tammikuuta 2012

uusi vuosi, uudet kujeet






Meidän perhe juhli uutta vuotta hieman erillään. Eetu halusi meidän äidin luokse ja menikin sinne jo perjantaina. Mä lähdin Erinin ja Jerryn kanssa Paimioon ystävä-perheen luokse ja Jukka oli veljensä kanssa kotona.
Erin ja Jerry oli innoissaan kun pääsivät leikkimään Nean ja Maxin kanssa. Mekin päästiin Annun kanssa 'parantamaan maailmaa'. Aluksi hieman herkuteltiin nakeilla, lihapullilla, peruna-, punajuuri- sun muille salaateilla. Jonkun aikaa saatiin tasoitella mahoja ennen kuin lähdettiin kuuden aikaan ampumaan muutama raketti. Kaikki lapset pelkäsivät pauketta, joten seisoin lasten, Maxin pappan ja jonkun naapurin sedän kanssa turvassa rappukäytävässä.

Rakettien jälkeen mentiin sisälle leikkimään, katsomaan elokuvaa ja valamaan tinaa. Tinojen tulkitseminen tosin unohtui, onneksi tuli mukaan. Erin oli ainut jolle tina lupasi rahaa.
Yhdeksän aikaan heitettiin lapset nukkumaan ja me jäätiin Annun kanssa jumittamaan sohvalle. Jesse lähti pesemään autoa (mitä muutakaan sitä tekisi uutena vuotena). Yhdentoista maissa Jesse tuli takaisin katsomaan Suomen junior Leijonien peliä Tsekkiä vastaan ja me lähdettiin katsomaan keskiyön ilotulitusta Annun kanssa. Ihan kivoja kuvia saatiin. Ihmeteltiin vaan kun melkein kaikki pauke oli ohi ennen yhtä. Siirryttiin itsekin sisälle. Ei ollut kuulemma kukaan lapsista herännyt. Ja mä kun ajattelin, että kaikki herää ja alkaa paniikissa huutamaan.
Hetki pelattiin Annun kanssa vielä Unoa ja Skip-boa. Kahden ja kolmen välissä mentiin itsekin peiton alle tuhisemaan.





Aamusta lähdettiin lasten kanssa hetkeksi pihalle ja puolen päivän aikaan Jukka haki meidät kotiin. Kiva uusi vuosi oli, vaikka olisi ollut kiva viettää sitä koko perheen voimin. No onneksi niitä tulee lisää. Ja saipahan Jukka pelata ihan rauhassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti