lauantai 14. tammikuuta 2012

oma koti kullan kallis

Oon pitkän aikaa kironnut (siitä lähtien kun muutin kotoa) että ei ole ollut kunnon sisuststa. Mikään huonekalu ei ole sopinut yhteen. Sitä se on kun nuorena ihmisenä saa huonekaluja sieltä sun täältä, ei auta valittaa. No nyt olen viimeisen vuoden aikana olen saanut sisustettua, vihdoinkin! Ei ole kämppä vielä valmis, mutta paljon paremman näköinen jo.

Olohuone on viittä vaille valmis. Tänään haettiin yksi hylly, jonka ostin facebookin kirpputori sivustolta. Vielä puuttuu tv-hylly (tällä hetkellä siis taso, mutta haluamme hyllyn jotta lapset jättävät telkkarin rauhaan). Huomenna haemme sohvan joka löydettiin huutonetistä halvalla. Se ei täydellisesti istu sisustukseen (joka siis pääasiassa mustaa ja hieman punaista piristämässä, mutta onneksi on ruskea ja sisustuksesta löytyy vähän ruskeaa. Ja aion piristää sohvaa parilla mustalla ja parilla punaisella sisustustyynyllä. Ja on ruskea sohva paljon parempi vaihtoehto kuin tämä nykyinen, vaaleanharmaa, jossa näkyy vesipisarakin kamalana läikkänä. Ei siis mikään hyvä vaihtoehto lapsiperheeseen. Onneksi huomenna saadaan uusi.  
Keittiöön saadaan pian uusi ruokapöytä ja tuolit, kiitos parin kaverin. Odottelen vain tietoa, että minkälaisen korvauksen haluavat. Tällä hetkellä meillä on vaalea pirttikalusto. En oo ollenkaan tykännyt niistä. Haluan tuolit joissa on selkänojat ja jokaiselle omat.
Keittiöstä puuttuu sen jälkeen enää jonkinlainen matto. 
Eteiseen tarvitaan pari mattoa ja huomenna luultavasti haetaan arkkupakastin. 
Alakerran wc:stä puuttuu matto ja korkea hylly, johon saisin piiloon meikit, hiuslakat, vaipat, vessapaperit yms.

Näiden jälkeen alakerta on valmis. Ehkä jo kesään mennessä.

Sitten yläkertaan.
Lastenhuoneesta ei puutu kuin matto. Oon suunnitellut sinne vihreää korkeanukkaista mattoa. 
Rappusten ylätasanteelle matto, vanha kun meni rikki. Samoin suunnittelin kylpyhuoneen oven viereen kahta pyykkikoria. 
Kylpyhuoneeseen tarvitsen maton ja korkeanhyllyn kaikelle krääsälle. 
Meidän makuuhuoneessa on hieman enemmän hommaa. Tarvitsee ostaa matto, hylly ja työpöytä, seinähylly ja luultavasti iso peili.

Toivon että kesään mennessä saan sisätilat sisustettua. Sitten voi harkita jotain pihakalusteita. Niiden ulkonäöllä ei sinänsä ole niin paljoa merkitystä. Kunhan saan olohuoneen valmiiksi, voin ottaa kuvan jotta näette minkälaista meillä on. Harmi etten ehtinyt ottaa ennen -kuvaa, saatte tyytyä vain jälkeen kuvaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti