sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Lumienkeleitä.

Taas jäi kirjoittelu, Jerry ja Erin on ollut kipeenä ja siksi ollut enemmän tekemistä eikä illalla ole jaksanut kirjoittaa tai miettiä mitään.
Ollaan löhöilty kotona ja siivoskeltu, ei mitään ihmeellistä siis. Perjantaina Jerryn tauti helpotti sen verran, että päätettiin lähteä vähän pihalle riehumaan. Kaivoin ensin "pienen" kiroilun säestämänä pulkat varastosta (meidän varasto on taas niin täynnä, ettei meinannut sisälle mahtua). Sitten lapset pulkkiin istumaan ja menoksi.
Hetken päästä huomaan että ei, kolme pulkkaa on liian raskasta vetää, varsinkin kun lasten yhteispaino on n. 46 kiloa. Mentiin läheiseen leikkipuistoon riehumaan ja Lana tuli pian meidän seuraksi. Tehtiin lumienkeleitä, oltiin "lumisotaa", tai siis tein lapsille lumipalloja ja he heittelivät niitä, jne.. Hauskaa oli.
Sitten lähdettiin ostamaan maitoa ja leipää, Lana veti Jerryä ja mulle jäi Erin ja Eetu. Kaupalla törmättiin Emmiin. Oli takaisin kävelymatka sähläystä kun Emmi veti Eriniä ja työnsi rattaissa Anttia, Lana veti perässään pulkkaa missä oli meidän ostokset ja välillä mä kannoin Jerryä ja vedin Eetua tai vedin molempia poikia ja välillä Eetu halusi vetää Jerryn pulkkaa. Päästiin kuitenkin kotiin asti.

Miikka oli tällä välillä tullut meille ja oli ihana keittänyt kahvit valmiiksi. Loppu ilta katseltiin lasten kanssa elokuvia ja leikittiin, eli ei mitään ihmeellistä.

Perjantai-lauantai välisenä yönä Erin raukka oksensi ja kuume nousi korkealle. Oli kiva huomata että meillä oli jäljellä vaan 1 suppo, annoin meinaan Erinin ja Jerryn isälle pari viikkoa sitten melkein kaikki supot kun Erin oli saanut rokotteen ja samasta rokotteesta Eetu sai aikoinaan viikon jälkeen 40 asteeen kuumeen. Eipä muuta kun lauantaina ostamaan lääkkeitä neidille kun on ainut joka ei suostu nestemäistä panadolia ottamaan, en väkisinkään sitä voinut antaa kun sylki kaiken ulos.
Lauantai päivä menikin mulla suurimmaks osaksi sohvalla Erin sylissä. Onneksi Jukka piti pojille seuraa. Tuli kamala ikävä lasten vauva-aikaa kun Erin otti ja nukahti mun syliin ja lopulta nukku parin tunnin päikkärit mun rinnan päällä maaten.

Illalla lähdin Jonten kanssa Edisoniin parille. Kiva käydä vaihteeksi muualla kuin samoissa paikoissa (oon Edisonissa kerran aikaisemmin käynyt, silloin olin pikkuserkun kuskina). Edisonista lähdettiin Suxesissa käymään kun Jessica ja Johanna oli siellä. Yhdet ehdittiin juoda siellä ja pohtia Jonten kanssa että kumpaa meistä läheiset neljä jätkää katseli, tuijotti melkein koko ajan meihin päin (Suxes on siis Turun ns. gaybaari. Ei virallisesti mutta homobaarina kaikki paikan tuntee. Tosi kiva pieni paikka ja paljon parempi meininki kuin useimmissa Turun baareissa). Sitten piti lähteä käymään fortessa kun Jessica halus tanssimaan mutta kamala jono tietenkin siihen aikaan. Päätettiin pian lähteä kotiin. Tänään ollaan vaan oltu, Erin on vieläkin hieman lämmin, mutta paljon parempi jo. Ei oo prinsessa enää niin väsynytkään.
 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti