maanantai 19. joulukuuta 2011

viikonloppu kuulumiset.

Enpä nyt taas sitten kirjoittanut viikonlopun aikana vaikka ajatuksissa oli. Ei aika oikein riittänyt.

Aloitetaas perjantaista. Oltiin siis meidän Miikkaa auttamassa muutossa. Eipä just pesästä lentäneellä poikamiehellä paljon tavaraa ole loppujen lopuks ja en mä paljon päässyt kantamaan. Jukka ja Miikka hoiti sen homman, mun tehtävä oli olla ovistoppari (siis pitää sitä auki).
Pelkästään jo se käytävä oli tosi hieno, mutta kun päästiin Miikkan kämppään nii iski pieni kateus, oli meinaan upea kämppä vaikka suht pieni onkin. Tosin yksinään asuvalle just passelin kokoinen. Olisin voinut vaihtaa asuntoja Miikkan kanssa jos meidän perhe mahtuisi sellaiseen.
Katsottiin meidän äitin kanssa kaapit läpi ja edellinen asukas oli jättänyt mielenkiintoisia tavaroita jälkeensä: pari patalappua, 2 tyhjää ja yhden täyden siideritölkin, tyhjän viinapullon, 5 pornolehteä, muutaman iltalehden tai iltasanoman, avaamattoman paketin kondomeja sun muuta pientä tavaraa kuten pyykinpesu jauhetta. Mutta erikoisin löytö oli n. sylillinen klapeja. Mitä ihmettä "kerrostalo"-asunnossa tekee polttopuilla? Ymmärtäisin jos olis takka tai puuhella mutta ei... No, ehkä me ei koskaan saada tietää.

Muutto urakan jälkeen mentiin käymään Lanan luona kahvilla. Lanalla oli kaverinsa poika hoidossa joka vierasti meitä niin paljon ettei viivytty kauaa.



Lauantaina vietiin Eetu aamulla meidän äitin luokse ja lähdettiin ajamaan Tampereelle. Eka pysähdys oli Tottijärvellä kun vietiin Jukan pikkuveljien ja muutaman kaverin joulukortit. Siitä suunnattiin Jukan isän luona käymään kahvilla ja viemässä 50-vuotis onnittelut.

Sieltä sitten käännettiin auton nokka kohti Lielahtea ja mentiin lahja-ostoksille. Tehtiin sopimus, Jukka katsoo pojille lahjoja ja mä katson Erinille, koska mä tiedän paremmin mistäpienet tytöt tykkäävät ja Jukka taas osaa ajatella kuin pienet pojat. Ei kauaa mennyt niin oli löytynyt jo vaikka mitä kivoja lahjoja. Ostin samalla myös Annun lapsille, Nealle ja Maxille lahjat. Siirryttiin sittariin hakemaan Jukan pikkuveljien ja veljenpojan/kummipojan lahjoja. Tiedettiin mitä pojat haluaa ja kirpas kun nähtiin hinnat (kyseessä siis kaksi peliä, jotka ilmestyneet pari viikkoa takaperin.). Yritettiin soittaa pojille, että olisko mahdollisesti mitään muita toiveita, mutta ei nii ei.Onneksi Jukan äiti lupautu maksamaan puolet molemmista sentään. Päätettiin, että ensi vuonna ei kysytä vaan ostetaan mitä itse päätetään, tykkäs pojat tai ei.

Lielahdesta suunnattiin Ylöjärven Elovainioon ostelemaan vielä muutama lahja lapsille (ei siis paljon muille ostettu). Nähtiin Jukan eno ja vaihdettiin muutama sana. Jukan kanssa vaihtoivat numeroita ja juttelivat että täytyy alkaa pitämään yhteyttä.

Elosta suunnattiin Ylöjärvelle Mikan ja Nasun luona käymään. Ehdittiin juomaan kupilliset kahvia ennen kuin Mikan oli pakko lähteä, eikä viitsitty jäädä paikalle kun Nasusta ei paljoa seuraa ollut (Nasu on Mikan poika) kun pötkötteli tyttöystävänsä kanssa ja tuijotti telkkaria.

Soitettiin Jukan isosiskolle ja otettiin suunnaksi Visuvesi. Kirsi oli siellä jonkun ystävänsä syntymäpäivillä ja jäätiin aika pitkäksi aikaa juttelemaan. Kirsi on aivan ihana ihminen, ainoa Jukan sisaruksista joka halaa mua kun lähdetään. Sovittiin että mennään jossain vaiheessa koko perheen voimin Ruovedelle Kirsin luokse esim. viikonlopuksi kyläilemään.

Visuvedeltä ajettiin vielä Häijääseen meidän "varapoikaa" Tahvoa moikkaamaan ja sieltä Turkuun, joten aikamoinen ajelu oli takana.

Ylöjärvelle mentäessä alkoi lumisade, joka jatkui yömyöhään. Häijäässä oli lähes 10 senttiä lunta kun lähdettiin kotiin. Mutta kun päästiin kotiin, pettymys oli suuri. Eihän täällä Turussa mitään lunta ole. Koska me saadaan kunnon talvi tännekin?


Noh, kuitenkin, oltiin 00:50 kotona ja paketoin lahjoja melkein neljään asti samalla kun Jukka pelaili pikkuveljiensä kanssa XBox Liven kautta. En siis antanut Jukan auttaa koska rakastan paketoimista. Voin joulun jälkeen laittaa kasaa meidän lahjavuoresta.



Sunnuntaina meidän äiti palautti Eetun kahden aikoihin ja hetken päästä lähdettiin hakemaan Eriniä ja Jerryä Paimiosta. Samalla reissulla vietiin myös Eetun isälle ja hänen tyttöystävälleen, Eetun mammalle ja pappalle, Annulle ja Eetun kummisedälle joulukortit. Ajateltiin, että käy samalla reissulla kun kuitenkin siellä päin oltiin. Loppu ilta vaan oltiin ja leikittiin..


Tänään vaihdettiin olohuoneessa vähän järjestystä, saatiin tilavammaksi. Muuta ei oikein saatu aikaan kun Jukka ja lapset antoi mun nukkua melkein puol kahteentoista asti.
Huomenna aamulla olisi tarkoitus hakea talolta (siis mun ja entisen mieheni omistama talo joka on laitettu myyntiin, mutta ei ole mennyt vielä) meille joulukuusi. Jos vihdoin alkaisi kämppä näyttämään siltä, että jouluaatto on jo tällä viikolla. Toi synkkä piha meinaan ei tuo yhtään joulumieltä, niin jos kuusen kanssa saisi mielen edes hieman jouluisemmaksi.

Tähän vielä pari kuvaa lauantai-yöstä jostain Visuveden ja Ylöjärven välistä. Anteeksi huono laatu, otettu liikkuvasta autosta ilman salamaa..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti