sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Täällä taas

Oli taas taukoa kirjoittamisesta, sen verran hommaa oli joulun alla että hyvä kun ehti istahtaa hetkeksi.
Mutta mutta.. Aatto tuli ja meni.
Aamu alkoi kiukuttelulla (lasten, ei mun). Poltin ekan puuronkin pohjaan kun piti juosta lasten perässä katsomassa mitä on taas tekemässä. Jukka sitten tekikin uuden puuron ja mä vahdin lapsia sillä aikaa niin saatiin riisipuuroa. Aamupalan jälkeen mentiin saunaan. Saunan jälkeen lapsille lastenohjelmat ja mä painuin paistamaan torttuja. Sitten sai hetken istahtaa, *puhh*. Äiti ja Kari (siis meidän äidin miesystävä) saapu kahden aikaan ja alettiin laittamaan ruokia esille ja valmistamaan loput. Ehti tulla kamala nälkä ennen kuin Miikka saapui ja päästiin syömään. Tuli kyllä syötyä paljon.. Mutku jouluruoka on niiiiin hyvää.
Ruuan jälkeen joulupukki kävi tiputtamassa lahjat oven taakse ja oli kadonnut kun Eetu kävi avaamassa oven. Taisi pukilla olla kiire.. Ihana katsoa lasten ilmeitä kun kannettiin lahjat sisälle, jokaisella silmät kiilsi eivätkä meinanneet pysyä pöksyissään.
Erin näki kummitätinsä ostaman nuken ja sen jälkeen ei kiinnostanut enää muut lahjat, paitsi tietenkin nuken rattaat ja sänky, mihin 'vauva' laitettiin vähän väliä. Eetu innostui omista dinoistaan ja Jerryn saamasta isosta krokotiili-pehmolelusta. Jerry löysi ekasta paketista lempparinsa, ison hai-pehmolelun mikä piti illalla saada viereen nukkumaankin (huvittavaa kun se pehmolelu on Jerryä isompi ja jätkä raahas sitä ympäriinsä.
Lahjojen jälkeen juotiin kahvit ja sitten äiti ja Kari lähtikin kotiin päin. Miikka jäi meille aika pitkäksi aikaa.
Olin mäkin ilmeisesti ollut suht kiltti kun sain muutaman paketin, suklaata, pari elokuvaa, IKEAn lahjakortin, muffinsivuoan, paidan ja angry birds rio -pelin tietokoneelle.
Tästä pääsee vielä joku päivä ostamaan lapsille vähän lisää leluja, saatiin 60 eurolla lahjakortteja BR leluihin. Eipä se mitään, tarvitsee katsoa mitä lapset "tarvitsee".. Ja kuitenkin osa meidän leluista menee Miikkan luo, että on sielläkin jotain kun mennään kyläilemään.

Hetki sitten Jerry ja Erin lähti isälleen ja keskiviikkona vasta tulevat takaisin.
Huomenna mennään meidän isälle syömään, kyllä alkaa sen jälkeen jouluruoka riittämään. Jouluruoka on hyvää, mutta muutamaa päivää kauemmin ei jaksa puputtaa sitä.

Tänään illalla ajattelin napata kameran matkaan ja lähteä kiertelemään pitkin Turkua. Jos löytyisi jotain kuvaamisen arvoista. Täytyy vaan ensin odottaa, että Lana on käynyt meillä hakemassa lahjansa.
Mutta rakkaat lukijat (jos teitä on *hymy*), kirjoittelen taas myöhemmin, ei pää toimi vielä kunnolla tähän aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti