tiistai 13. joulukuuta 2011

Nämä naiset ♥

Lasten saamisen jälkeen oon menettänyt monta ystävää kaveria, mutta en osaa heitä kaivatakaan, näinpähän ketkä niitä todellisia ystäviä ovat; vaikka olenkin äiti, olen silti luonteeltani se sama ihminen kuin ennenkin.
Muutama hyvä ystävä minulla onkin joiden kanssa olemme suhteellisen usein tekemisissä, jos emme näe niin pidämme kuitenkin yhteyttä.

Kolme ystävääni ovat kuitenkin aivan ylitse muiden! (näitä kolmea ei voi laittaa järjestykseen, kaikki yhtä tärkeitä)

Ensin on Lana. Tutustuttiin joskus vuonna jotain (en muista) yhteisten ystäviemme kautta. Pitkään meillä olikin tiivis viiden hengen tyttöporukka, mutta pikkuhiljaa jokainen lähti omia polkujaan. Meilläkin oli "hiljaisempi kausi" kun ei nähty paljoa mutta oltiin paljon tekemisissä. Aivan ihana ihminen, nähdäänkin useita kertoja viikossa. Voin puhua tälle ihmiselle aivan kaikesta. Usein napataankin kamera mukaan ja lähdetään kuvailemaan. On Jerryn kummitäti.


Sitten on Annu. Tavattiin erikoisesti. Kun sain tietää odottavani Eetua, ilmoitin siitä Eetun isälle ja tämä ilmoitti silloiselle tyttöystävälleen, eli Annulle. Annu otti yhteyttä irc-gallerian kautta ja kysyi, että olenko se joka odottaa Tonille lasta, vastasin myöntävästi. Aina välillä keskustelimme jotain, mutta vasta kun Annu alkoi seurustelemaan entisen työkaverini kanssa, lähenimme enemmän kun asuimme samassa kaupungissa. Kävimme usein yhdessä lenkeillä. Todella ihana ihminen. Nähdään harvemmin koska välimatkaa on n. 20km, mutta ollaan usein yhteyksissä. Voin puhua hänelle aivan mistä vain ja tiedän ettei tuomitse. Tietää asioita, joita kukaan muu ei tiedä. On Erinin kummitäti.


Viimeisenä muttei vähäisimpänä, Jessica. Mikä nainen, ihana persoona. Tutustuimme kun hänen isänsä seurusteli isosiskoni kanssa silloin kun olin paljon nuorempi. Olin aina silloin tällöin Jessican luona lapsenvahtina. Lähenimme kunnolla vasta sen jälkeen kun täytin 18 (meillä on 10v ikäeroa). Puhutaan kaikesta ja on aina tukena jos joku asia painaa mieltä. Nähdään vähintään kerran viikossa. Tietää myös asioita, joita kukaan muu ei tiedä. Hänet haluan pyytää seuraavan lapseni kummiksi.


Näitä kolmea ihmistä en koskaan tahdo menettää.



They say that diamonds are a girl's best friend. I would not change you for even a diamond. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti