maanantai 5. joulukuuta 2011

Hups.. Otetaas useampi päivä kerrallaan

Ei tässä tullut kirjoiteltua hetkeen, hommaa riittänyt kotona enemmän kuin tarpeeksi. Ollaan suursiivottu, karsittu turhaa roinaa pois ja oon pessyt kaikki talvivaatteet (myös lapsille liian pienet).

Mutta, oltiin viime torstaina (1.12 siis) yhden hyvän ystäväni Lana luona käymässä. Lanalla ei itsellään ole lapsia, joten lelujakaan ei paljon löytynyt. Siitä huolimatta lapset oli innoissaan kun pääsivät "pukeutumaan". Eetu sai pirunsarvet päähänsä ja Erin tiaran päähän ja lein kaulaan. Jerrylle yritettiin tarjota pupun korvia mutta poju ihastui Lanan Paul Frank -tossuihin enemmän. Oli meidänkin sitten Lanan kanssa pakko ottaa Prisessa&Sammakko -kuva.






Perjantaina lähdettiin bussilla keskustaan. Yllättävän hyvin meni matka ilman rattaita, vasta n. 5 minuuttia ennen perille pääsyä Jerry oli vähän levoton. Poju kyllä sai kehuja bussissa eräältä vanhalta tädiltä, kehu että Jerry on "ihana hymypoika ja hieman villi" ja olivat kuulemma keskustelleet silmillään. Ensimmäiseksi mentiin Hesburgeriin syömään, josta Erinin ja Jerryn isä sitten haki heidät. Me mentiin Eetun kanssa Jonttea vastaan pysäkille ja kierreltiin muutamia kauppoja kun etsittiin Erinille kunnon talvikenkiä. No eipä niitä löytynyt, tai löytyi mutta joka paikassa joko hinta tai koko oli liian suuri. Hetken päästä hyvästeltiin Jontte ja Lana haki meidät IKEAan. Eetu pääsi lapsiparkkiin (Eetu oli odottanut sitä koko päivän) ja me Lanan kanssa kierreltiin ja tarttui sieltä vähän tavaraakin mukaan, ostin olohuoneeseen korkeanukkaisen maton, raastimen, pizzaleikkurin, muutaman piparimuotin ja pari lahjaa lapsille. Ostoskierroksen jälkeen käytiin syömässä hodarit ja tässä vaiheessa Jukka liitty seuraan. Ikeasta lähdettiin kotiin pakkaamaan Eetun reppu ja vietiin poju mammansa luokse (isänsä äidin luo). Loppu ilta sitten oltiin kotona ja Miikka (rakas pikkuveljeni) tuli käymään. Höpistiin niitä näitä, katseltiin elokuvaa ja Jukka lyhensi mun tukkaa ja leikattiin mulle myös otsatukka taas.

Lauantaina lähdettiin ajelemaan Tampereelle päin. Käytiin ensin moikkaamassa Jukan pikkuveljiä ja parasta ystävää Tottijärvellä. Sieltä suunnattiin Jukan isoveljen luokse viemään Jukan veljenpojalle synttärilahja kun ei kakku-kahveille päästy pari viikkoa sitten. Jussin ja Riikan luota lähdettiin Ylöjärvelle. Nautiskeltiin hieman olutta ja suunnattiin sitten Ylöjärven baareihin. Kiva ilta oli, huomasin että Ylöjärveläiset on paljon mukavampaa porukkaa kuin Turkulaiset, paljon enemmän ihmiset tulivat juttelemaan. Hauska ilta oli kaikinpuolin ja omaksi yllätyksekseni olin yhden Mikan kanssa viimeisinä pystyssä. Saatiin Jukka ja Nasu juotua pöydän alle. Sunnuntaina tultiin Tottijärven kautta hakemaan lapset ja sitten kotiin.

Tänään ei olla paljoa tehty, hieman siistitty kämppää ja käytiin kaupassa aamupäivällä täydentämässä jääkaappia kun alkoi uhkaavasti tyhjentyä. Tossa illemmalla käytiin kävelyllä ja lähikaupasta ostettiin samalla vähän piparitaikinaa ja joulutorttu -ainekset, jos vaikka huomenna vähän leipois ja tekis piparitalonkin.

Lunta tässä kaipaillaan kaikki, päästäis pulkkailemaan ja rakentamaan lumiukko. Äsken kyllä satoi rakeita aika reippaasti kun pihalla kävin, että elättelen toiveita jos vaikka saatais luntakin lähi päivinä (ja mielellään paljon).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti