torstai 29. joulukuuta 2011

Äiti & Jerry ♥

Haettiin meille eilen vieras puoleksitoista viikoksi. Jukan vanhempi pikkuveli Eetu siis viipyy meillä 8. päivään asti. Veikka (siis Jukan nuorempi pikkuveli) saapuu maanantaina ja viipyy viikon. Mitäköhän ensi viikosta tulee, Eetu on rauhallinen ja tosi mukava poika, mutta Veikka osaa olla todella rasittava välillä. Päästää suustaan just sellaista lapsellista juttua, mutta kuitenkin pakko puhua alapäähommista, vaikkei tiedä niistä mitään. Ehkä luulee siten olevansa kova jätkä. Noh, onneksi voin hiukan pitää kuria täällä sentään kun on oma koti.

Mutta, tänään vietettiin Jerryn kanssa laatuaikaa. Lähdettiin Lanan kanssa IKEAssa käymään. Jerry käyttäytyi yllättävän nätisti, pari kertaa meinasi lähteä konttaamaan ja muutaman kerran jäi maahan makaamaan kun olisi pitänyt kävellä. Ostosten jälkeen mentiin syömään hodarit, tullut jo tavaksi, että aina kun mennään Lanan kanssa ikeaan, käydään hodareilla.
Ikeasta suunnattiin Lanan luokse tekemään pasteijoita. Tai Lana teki, mä kävin kurkkimassa mitä kaikkea Jerry puuhaa. Jerry löysikin hain muotoisen pullonavaajan ja aurinkolasit joilla leikki. Myös Lanan Paul Frank -tyyny on Jerryn suosikki, kanto sitä mukanaan melkein koko ajan.
Lähdettiin vasta hieman ennen kahdeksaa kävelemään kotiin. Oli kyllä kiva viettää välillä vaan yhden kanssa laatuaikaa. Onneksi Jukka suostui jäämään Eetu(jen) ja Erinin kanssa kotiin.

Huomen aamulla tarttis herätä Erinin neuvolaa varten, ainoa vapaa aika tän vuoden puolella oli kello 8:30. Noh ei auta valittaa. Saapahan ehkä tehtyä enemmän kun herää aikaisemmin. Ja onneksi ei tartte poikia pukea ja ottaa mukaan kun iso-Eetu (joksi siis Jukan veljeä kutsumme) vahtii heitä sen aikaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti